Získaj až 250 000€ od Európskej komisie na rozvoj turizmu!

Súkromné či verejné organizácie, neziskovky, podniky, živnostníci, univerzity alebo inštitúcie, ktoré nejakým spôsobom pôsobia v turistickom sektore majú možnosť zúčastniť sa projektu “Facilitating EU Transnational Tourism Flows For Seniors And Young People In The Low And Medium Seasons”. Cieľom projektu je zosilniť konkurenciu v oblasti turizmu v Európe a to tak, že bude zameraný práve na podporu cestovania seniorov (55 rokov a viac) a mládeže (15-29 rokov).

Za výzvou stojí Výkonná agentúra pre Malé a Stredne veľké podniky, ktorú zastrešuje Európska komisia. Záujemcovia o grant musia pochádzať z Európskej únie a vytvoriť akúsi asociáciu, ktorá sa bude skladať z minimálne 4 a maximálne 8 “partnerov”, pričom aspoň jeden z nich by mal byť štátny orgán, zástupca mládeže či seniorov a jeden partner by mal mať skúsenosti so službami v turizme. Pokiaľ bude nápad podporovať rozvoj cestovania seniorov, najvyšší možný grant je 220 000€, pokiaľ bude podporovať rozvoj cestovania mladých je možné si uplatniť grant až do výšky 250 000€. Komisia plánuje podporiť finančne až 8-10 projektov.

Deadline pre elektronické prihlásenie je 15. Január 2015 a záujemcovia majú možnosť sa prihlásiť do systému na tomto LINKU.

Pre viac informácií o výzve navštívte oficiálnu stránku projektu alebo kontaktujte EASME-COSME-TOURISM-FLOWS-CALL-2014@ec.europa.eu.

Pre spravodajský portál EuropskeNoviny.sk spracoval Miroslav Hajnoš, redaktor zameraný na vzdelávanie a možnosti v EÚ.

O Miroslav Hajnoš

Odporúčame pozrieť

Európska komisia hodnotila aj Slovensko. Je to pomerne smutné čítanie, reaguje Jozef Mihál. VIDEO

Na bezplatný odber spravodajstva z EÚ do vášho emailu sa môžete prihlásiť tu: PRIHLÁSENIE. Zdieľaj …

Consent choices